Vakmanschap & Kwaliteit
Nieuwe Kruidmolenweg 12, 4382 WB Vlissingen
+31 (0)6 29 497 373

Chevaldo Omheiningen

Chevaldo Omheiningen, gedreven door ondernemer Michael van Dommelen, is als sinds jaar en dag een begrip in omheiningen binnen de Benelux. Van houtbewerking op de werkplaats tot levering, plaatsing en afwerking bij de klant maar tevens ook de nazorg, Chevaldo Omheiningen maakt haar beloftes waar. Het Chevaldo team verzorgt tevens totaaloplossingen met aanvullende producten zoals drinkbakken, schrikdraad/lint, afrasteringen, poorten en andere accessoires.

Chevaldo Omheiningen is gevestigd te Vlissingen, Nederland en beschikt over een ruime voorraad en eigen werkplaats. Het team van Chevaldo Omheiningen zorgt voor korte lijnen en flexibiliteit - snel handelen en inspelen op de wensen van de klant. Er is geen klus te groot (of te klein)! Chevaldo Omheiningen werkt uitsluitend met duurzaam hout en garandeert een levensduur van minimaal 15 jaar op de Chevaldo houtproducten.

Chevaldo Omheiningen bestaat uit een enthousiast team. Met een jaarlijkse plaatsing van meer dan 40.000 meter omheining, hebben de medewerkers van Chevaldo ruime ervaring! Gewapend met het juiste gereedschap, plaatst en monteert het team van Chevaldo omheiningen uw omheining snel en vakkundig!

Chevaldo heeft voldoende keus in hout. Buitenom hout geschikt voor omheiningen, levert Chevaldo ook weidepalen, boompalen en tuinpalen. Beschikbaar in verschillende maten en materiaalsoorten. Chevaldo Omheiningen heeft een ruime voorraad en eigen werkplaats.

Snelle levering en lage kosten!
Chevaldo Omheiningen helpt u graag verder!

850_450_voorraad_omheiningen_3

 

2006
Eerste omheining
Rond 2006 heeft Chevaldo Omheiningen haar eerste omheining geplaatst. In de jaren daarna ging het snel...
2010
Efficiëntie-slag d.m.v. machines en uitbreiding van het team
In 2010 is Chevaldo haar hout machinaal gaan bewerken waardoor er nog sneller, beter en meer geproduceerd kon worden. Tevens heeft Chevaldo een vast team aangetrokken.

2015
Meer dan 20.000m omheining per jaar
In het jaar 2015 heeft Chevaldo meer dan 20.000m omheining geplaatst. Deze stijgende lijn zet zicht voort…

2018
Meer dan 40.000m omheining per jaar
Chevaldo Omheiningen zet jaarlijks meer dan 40.000m omheining en daar zijn we trots op! 

2019
Palenrammer
Een goed begin van 2019 met onze nieuwe Palenplantmachine! Hiermee kunnen wij op een zeer professionele manieruw omheining snel en efficiënt plaatsen.