Filter
IMG_4014-3.jpg

Weidepoorten: De Perfecte Toegang tot Uw Weideparadijs

Welkom bij Chevaldo, uw vertrouwde bron voor hoogwaardige weidepoorten en alles wat u nodig heeft om uw weide veilig en functioneel te maken. Of u nu een doorgewinterde landeigenaar bent of net begint, we begrijpen het belang van een stevige, betrouwbare toegangspoort tot uw weide. Onze weidepoorten bieden niet alleen de nodige functionaliteit en veiligheid, maar ze dragen ook bij aan de esthetiek en het karakter van uw land.

IMG_7778-4.jpg

Weidepoorten van Chevaldo: Voordelen in Overvloed

Bij Chevaldo streven we naar niets minder dan de beste weidepoorten op de markt. Onze poorten bieden talloze voordelen die uw weide-ervaring aanzienlijk zullen verbeteren:

Functionaliteit: Onze weidepoorten zijn ontworpen met functionaliteit als prioriteit. Ze openen en sluiten gemakkelijk, wat de toegang tot uw weide en de controle over uw dieren/vee eenvoudig maakt.

Veiligheid: Veiligheid staat voorop als het gaat om uw land en uw dieren. Onze weidepoorten zijn stevig gebouwd en voorzien van hoogwaardige vergrendelingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongeautoriseerde toegang of ontsnappend vee.

IMG_0627-7.jpg

Duurzaamheid: Onze poorten zijn vervaardigd met duurzame materialen, waaronder verzinkt staal en geïmpregneerd hout. Dit verlengt de levensduur van de poorten en zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de elementen.

Esthetiek: We begrijpen dat uw weide niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk moet zijn. Daarom bieden we een scala aan stijlen en ontwerpen om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen.

Veelzijdigheid: Onze weidepoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw weide, ongeacht de grootte of de vorm.

IMG_1422-3.jpg

Houten Engelse Weidepoorten: Natuurlijke Schoonheid en Duurzaamheid

Voor degenen die de voorkeur geven aan de warme uitstraling van natuurlijk hout, bieden onze houten weidepoorten de ideale combinatie van schoonheid en duurzaamheid. We gebruiken geïmpregneerd hout dat is behandeld om bestand te zijn tegen vocht, rot en insecten. Dit betekent dat uw weidepoort van hout er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat zonder tekenen van verval.

Shop hier onze houten Engelse poorten

IMG_8358.jpg

Gegalvaniseerde Stalen Weidepoorten: Robuustheid en Betrouwbaarheid

Voor wie op zoek is naar de ultieme robuustheid en betrouwbaarheid, bieden onze gegalvaniseerde stalen weidepoorten een onverslaanbare oplossing. Deze poorten zijn vervaardigd uit verzinkt staal dat bestand is tegen corrosie en slijtage. Ze zijn ideaal voor gebieden met extreme weersomstandigheden en waar extra veiligheid nodig is.

Ontdek hier onze gegalvaniseerde poorten

IMG_6155-3.jpg

Welke poort moet ik gebruiken?

Het kiezen van de juiste poort hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. We bieden een verscheidenheid aan poortstijlen, waaronder vaste ijzeren poorten, verstelbare ijzeren poorten, zwart gepoedercoate poorten en Engelse houten poorten. Poorten kunnen op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Sierpoorten hebben wij niet in ons assortiment. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de beste optie voor uw situatie.

IMG_0842-4.jpg

Complete poortsets

Op deze pagina vindt u onze complete poort sets. Een complete set bestaat uit een poortvleugel (of meerdere bij een dubbele poort), bijpassend hang- en sluitwerk en poortpalen. De kwartiers- en halfhouts gezaagde poortpalen zijn van gedroogd kernhout. De houten palen zijn na het drogen glad en haaks gezaagd en voorzien van een diamantkop. Om de poortpalen een lange levensduur te geven zijn ze verduurzaamt met Tanalith-e of PRE-SHIELD®. Als u de poort wilt laten aansluiten aan een Chevaldo doorsteek omheining, kunt u als optie ronde of vierkante halve palen toevoegen aan uw set. 

Ga direct naar onze complete poortsets

IMG_7318-6.jpg

Weidepoorten van Chevaldo: Eenvoudige Installatie en Gebruik

Het installeren van een weidepoort hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Chevaldo streven we naar gebruiksgemak en efficiëntie. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en gedetailleerde antwoorden om u te helpen bij de installatie en het gebruik van onze weidepoorten:

IMG_7178.jpg

Hoe installeer ik een weidepoort?

Het installeren van een weidepoort kan variëren afhankelijk van het type poort en de ondergrond. Over het algemeen moet u eerst de juiste locatie bepalen, de poort waterpas plaatsen en stevige verankeringen gebruiken om de poort op zijn plaats te houden. Volg de meegeleverde instructies zorgvuldig en, indien nodig, raadpleeg een professional voor hulp.

IMG_3853-2.jpg

Welke materialen worden gebruikt voor weidepoorten van Chevaldo?

Onze weidepoorten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, afhankelijk van het type poort dat u kiest.

Houten poorten zijn gemaakt van geïmpregneerd hout voor duurzaamheid, terwijl onze gegalvaniseerde stalen poorten zijn gemaakt van corrosiebestendig staal voor maximale robuustheid.

Bekijk hier onze collectie losse poorten

IMG_4091-3.jpg

Hoe lang duurt het om een weidepoort te installeren?

De tijd die nodig is om een weidepoort te installeren, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type poort, de grondomstandigheden en uw ervaring met installatie. Over het algemeen kan de installatie van een weidepoort enkele uren tot een halve dag in beslag nemen. Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen om de installatie correct uit te voeren, zodat de poort veilig en functioneel is.

IMG_4041-2.jpg

Inbegrepen Hang- en Sluitwerk voor Gemak en Veiligheid

Bij Chevaldo Omheiningen geloven we in het leveren van complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Daarom is ons hoogwaardige hang- en sluitwerk altijd inbegrepen bij onze ijzeren poorten. Dit omvat sterke en duurzame scharnieren voor een soepele werking van de poorten en stevig sluitwerk om de poort veilig te vergrendelen wanneer deze gesloten is.

Het gebruik van hoogwaardig hang- en sluitwerk is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw poorten goed functioneren en veilig blijven. Bij Chevaldo Omheiningen stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en zijn we er trots op dat ons hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste normen. U kunt erop vertrouwen dat uw poorten veilig en stevig vergrendeld blijven, wat bijdraagt aan de totale beveiliging van uw eigendom.

IMG_7881-3.jpg

Ontdek Onze Weidepoorten: Bestel Vandaag Nog

Of u nu op zoek bent naar een houten weidepoort met natuurlijke schoonheid of een gegalvaniseerde stalen poort voor maximale betrouwbaarheid, Chevaldo heeft de perfecte optie voor u. Wij begrijpen de unieke behoeften van elke klant en streven ernaar om de juiste oplossing te bieden.

Ontdek ons assortiment weidepoorten vandaag nog en vind de poort die aan al uw eisen voldoet. Als u vragen heeft of deskundig advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste poort voor uw behoeften, neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Neem contact op