Filter
IMG_9856-6.jpg

Doorsteek omheiningen kopen bij Chevaldo

Bij Chevaldo verwelkomen we u als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige doorsteekomheiningen die niet alleen functioneel zijn, maar ook veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats zetten. Doorsteek omheiningen kunnen voor verschillende doeleindes gebruikt worden, denk hierbij aan het afzetten van een weide, het creëren van een paddock, piste of paardenbak. Ontdek met ons de wereld van doorsteekomheiningen, waarin we de voordelen ervan ten opzichte van andere omheiningen belichten, de materialen die we gebruiken bespreken, diepgaand ingaan op de duurzaamheid van onze producten en nog veel meer.

IMG_0605-5.jpg

Waarom Doorsteekomheiningen?

Wat zijn de voordelen van doorsteekomheiningen ten opzichte van andere soorten omheiningen?
Doorsteekomheiningen, zoals die van Chevaldo, onderscheiden zich door hun esthetische elegantie, uitstekende zichtbaarheid en veiligheid. Ze voegen charme toe aan uw terrein dankzij hun natuurlijke houten uitstraling en op maat gemaakte koppen. Deze landelijke omheiningen bieden niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar ook vrij zicht voor dieren terwijl ze veilig worden ingesloten. Bovendien zijn doorsteekomheiningen aanpasbaar aan uw behoeften, duurzaam en waardevol voor uw eigendom, wat hen tot de ideale keuze maakt voor diverse toepassingen.

IMG_7941-5.jpg

Welke materialen worden doorgaans gebruikt voor doorsteekomheiningen?
Bij Chevaldo hanteren we een hoogwaardige benadering als het gaat om de materialen voor onze doorsteekomheiningen. We maken voornamelijk gebruik van grenenhout van de hoogste kwaliteit. Dit grenenhout heeft zich bewezen als een uitstekende keuze vanwege zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en vermogen om goed te worden verduurzaamd.

Grenenhout biedt niet alleen een natuurlijke uitstraling die naadloos in verschillende omgevingen past, maar het kan ook uitstekend worden behandeld om de levensduur van de omheining te verlengen. Onze doorsteekomheiningen worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, waarbij het gebruik van hoogwaardig grenenhout een belangrijk aspect is dat zowel veiligheid als stijl aan uw eigendom toevoegt. Naast grenenhout bieden wij ook hardhouten omheiningen aan.

Onze ambacht

IMG_9566-2.jpg

Welke soorten doorsteekomheiningen zijn er bij Chevaldo?

Chevaldo biedt diverse opties binnen doorsteek omheiningen en paardenafsluitingen. Zo bieden wij zowel een houten doorsteek omheining rond als vierkant aan. Onze doorsteek omheiningen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met één, twee, drie of vier liggers. De liggers, ook wel regels genoemd zijn er in de lengtes 5 en 6 meter. De grenen liggers worden bezaagd uit de stam en daarna geschaafd en afgerond. De kernhout palen van onze doorsteek omheining bestaan uit de beste kwaliteit rood Noors grenen. De palen zijn machinaal gedroogd en geschaafd en hierna verduurzaamd tot verzadiging (saturatie). De vierkante palen zijn kwartiers gezaagd uit de stam en zijn voorzien van een diamantkop,  afgebolde kop of V-kop en een punt. De ronde palen zijn gecroond en tevens voorzien van een punt. Onze doorsteek omheiningen zijn direct uit voorraad leverbaar. 

IMG_0827-5.jpg

Duurzaamheid en Levensduur

Hoe zit het met de duurzaamheid van doorsteekomheiningen? Hoe lang gaan deze omheiningen doorgaans mee?
Bij Chevaldo stellen we duurzaamheid voorop bij de productie van onze doorsteekomheiningen. We begrijpen dat een omheining niet alleen een investering is in de veiligheid en beveiliging van uw terrein, maar ook een investering op lange termijn. Onze doorsteekomheiningen worden vervaardigd met het oog op robuustheid en kunnen de tand des tijds doorstaan.

IMG_0627-6.jpg

We gebruiken hoogwaardig Noord-Europees rood grenen voor onze palen, een houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en stevigheid. Bovendien ondergaan onze omheiningen een (dubbele!) behandeling met Tanalith-e of PRE-SHIELD® om hun levensduur verder te verlengen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit speciale verduurzamingsproces beschermt het hout tegen vocht, schimmels, insecten en andere factoren die normaal gesproken de levensduur van hout kunnen verkorten.

Het resultaat van deze zorgvuldige fabricage is een schitterende doorsteekomheining die niet alleen bestand is tegen de elementen, maar ook tegen de dagelijkse uitdagingen van het leven op een boerderij of landgoed. U kunt erop vertrouwen dat uw doorsteekomheiningen jarenlang meegaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

IMG_7568-2.jpg

Maatwerk en Installatie

Bij Chevaldo begrijpen we dat elke situatie uniek is, en daarom bieden we aangepaste doorsteek omheiningen die aan uw specifieke eisen voldoen. Onze omheiningsspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste ontwerp en de juiste materialen om aan uw behoeften te voldoen.

Met behulp van onze geavanceerde heimachines en laserapparatuur kunnen we nauwkeurig maatwerk leveren en uw doorsteekomheining installeren volgens de hoogste normen. We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is, vooral als het om paarden of andere dieren gaat. Daarom zorgen we ervoor dat uw omheining professioneel wordt geïnstalleerd, met aandacht voor stevigheid en duurzaamheid.

Laten plaatsen of zelf plaatsen?

IMG_6155-3.jpg

Poorten en Hekwerk

Naast doorsteekomheiningen biedt Chevaldo ook een breed scala aan poorten en hekwerkopties om uw terrein te voltooien en veilig te stellen. Onze poorten zijn zorgvuldig ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, waardoor ze naadloos aansluiten bij uw doorsteekomheining en het totaalbeeld van uw eigendom verbeteren.

Of u nu op zoek bent naar een traditionele houten poort of een modernere metalen optie, wij hebben de oplossing die bij uw stijl en behoeften past. Onze poorten en hekwerk kunnen op maat worden gemaakt om aan uw specificaties te voldoen.

Bekijk hier onze losse poorten

IMG_1565-2.jpg

Opschroefomheiningen voor Extra Veiligheid

Naast onze doorsteekomheiningen bieden we bij Chevaldo ook opschroefomheiningen als een extra optie voor extra veiligheid en duurzaamheid. Onze opschroefomheiningen zijn ontworpen met dezelfde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap als onze doorsteekomheiningen en bieden een solide en betrouwbare oplossing voor het omheinen van uw eigendom.

Met onze opschroefomheiningen kunt u profiteren van een nog grotere mate van aanpasbaarheid, en ze kunnen perfect worden geïntegreerd met onze doorsteekomheiningen of als afzonderlijke beveiligingsbarrière worden gebruikt. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste omheiningsoptie die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Ga direct naar onze opschroefomheiningen

IMG_3421-4.jpg

Bestel Nu bij Chevaldo

Bij Chevaldo geloven we in het bieden van hoogwaardige doorsteekomheiningen die zowel veiligheid als esthetiek combineren. Bekijk ons aanbod van doorsteekomheiningen en andere producten op onze website, chevaldo.nl. Voor meer informatie, vragen of om uw project te bespreken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte omheining voor uw behoeften.

Chevaldo - Waar veiligheid en duurzaamheid samenkomen voor uw terrein. Samen bouwen we aan een veilige en prachtige omgeving voor uw paarden en eigendommen.

Neem contact op