IMG_7941-6.jpg

Drinksystemen voor Paarden: Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid

Welkom bij Chevaldo, dé bestemming voor hoogwaardige drinksystemen die perfect aansluiten op de behoeften van uw paarden. Onze expertise in drinkbakken voor paarden biedt u een uitgebreide selectie aan hoogwaardige systemen. Of u nu op zoek bent naar een kunststof drinkbak, een roestvrijstalen drinkbak, of andere duurzame materialen, ons assortiment omvat diverse opties die voldoen aan de behoeften van paarden, ongeacht hun grootte, ras of specifieke vereisten.

drinkbanpaal stevia

Onze Expertise in Drinkbakken

Chevaldo staat bekend om zijn jarenlange ervaring en deskundigheid in drinksystemen voor paarden. We begrijpen dat een goede drinkbak voor paarden niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet voldoen aan de behoeften van de dieren, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse soorten en maten drinkbakken, waaronder kunststof- en roestvrijstalen modellen, ontworpen om te voldoen aan de verschillende eisen van uw paarden.

drinkbakpaal stevia

Antwoorden op Veelgestelde Vragen

  • Hoe hoog moet een drinkbak voor een paard zijn? De hoogte van een paarden  drinkbak kan variëren, maar over het algemeen wordt aanbevolen deze op een hoogte te plaatsen waar paarden comfortabel kunnen drinken zonder zich te veel te moeten strekken of te buigen.
  • Waar plaats je een paardenwaterbak? Strategische plaatsing van drinkbakken in de weide, waar paarden gemakkelijk toegang hebben en tegelijkertijd bescherming genieten tegen overmatige blootstelling aan zonlicht, is essentieel voor hun welzijn.
  • Welk type drinkbak is het beste voor paarden? Het beste type drinkbak voor paarden hangt af van verschillende factoren, zoals grootte, materiaalvoorkeur en duurzaamheid. Kunststof- of roestvrijstalen drinkbakken zijn veelgebruikte opties vanwege hun duurzaamheid en gemak in onderhoud.
drinkbakpaal stevia

Winterbestendige Drinkbakken: Duurzaamheid in Koude Tijden!

Speciaal ontworpen voor winterse omstandigheden! Onze drinkbakken zijn uitgerust met een kunststof afsluitstop en regelschroef. Deze zorgvuldige keuze voor kunststof is gemaakt vanwege het feit dat het bij vorst kan uitzetten zonder schade te veroorzaken. Hierdoor wordt verdere vorstschade aan het ventiel voorkomen, waardoor uw drinkbak met minimale kosten weer als nieuw is!

drinkbakpaal suevia

Daarnaast zijn onze systemen gebouwd met Rood Noors grenen, verduurzaamd met PRE-SHIELD® of Tanalith-e voor optimale duurzaamheid. Elk onderdeel, van de 14x14x225 cm paal tot de zwarte Suevia drinkbak van RVS en de roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, zoals houtdraadbouten en aansluitbuizen, worden afzonderlijk geleverd. Deze zorgvuldig samengestelde materialen zijn ontworpen om duurzaamheid en effectiviteit te garanderen, zelfs tijdens de strengste wintermaanden.

drinkbakpaal suevia

Veiligheid en Duurzaamheid

Bij Chevaldo ligt onze prioriteit bij de veiligheid en het welzijn van uw paarden. Onze paarden waterbak is ontworpen met afgeronde randen en duurzame materialen om verwondingen te voorkomen. Duurzaamheid is een essentieel kenmerk van onze producten. We bieden waterreservoirs die bestand zijn tegen de dagelijkse drukte van grote paarden en kleine paarden, terwijl ze toch hun hoogwaardige kwaliteit behouden.

drinkbakpaal suevia

Kies voor Kwaliteit

De keuze voor de perfecte drinkbakken voor uw paarden is van cruciaal belang voor hun welzijn en gezondheid. Ontdek het uitgebreide aanbod op Chevaldo.nl en voorzie uw paarden van hoogwaardige drinksystemen die bijdragen aan hun welzijn. Uw paarden verdienen het beste, en bij Chevaldo streven we ernaar dat te leveren.

drinkbakpaal suevia

Drinksystemen voor Paarden: Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid

Bij Chevaldo, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige drinksystemen, bieden we een breed scala aan drinkbakpalen die perfect aansluiten op onze omheiningen. Onze PRE-SHIELD® drinkbakpalen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw paarden. Deze palen zijn voorzien van een paarden drinkbak met een schaal van hoogwaardig kunststof Aquathan. Dit elastische materiaal staat bekend om zijn hoge slagvastheid en heeft geen scherpe randen, waardoor verwondingsgevaar voor uw dieren wordt voorkomen.

Geeft u de voorkeur aan een drinkbak van roestvijstaal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

drinkbakpaal suevia

Kies voor Kwaliteit en Gemak

Bij Chevaldo streven we naar de hoogste kwaliteit en gemak voor uw paarden. Ontdek ons uitgebreide assortiment drinkbakpalen en bijbehorende materialen op Chevaldo.nl. Geef uw paarden de beste drinksystemen die garant staan voor duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. Uw paarden verdienen immers het allerbeste, en bij Chevaldo zetten we ons in om dat te bieden.

Op onze website kunt u ook terecht voor bundels grenen weidepalen zowel rond als vierkant, onderhoudsproducten, montage gereedschap, Koltec en Gallagher schrikdraadmateriaal, complete poortsets, hang- en sluitwerk, doorsteekomheiningen, opschroefomheiningen, gaas, losse onderdelen en nog veel meer!

drinkbakpaal suevia

Vragen? Neem contact op voor het Perfecte Winterdrinkbaksysteem!

Ontdek de Perfecte Drinkbak voor Winterse Omstandigheden! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op