Round original doorsteekomheining met antraciet gaas.jpg

Gaas en toebehoren

Gaas is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor uw omheiningsbehoeften. Het biedt niet alleen een fysieke barrière om uw eigendom te beschermen tegen ongenode gasten zoals wolven of ander wild, maar het zorgt er ook voor dat uw dieren veilig verblijven. Bij Chevaldo Omheiningen bieden we verschillende soorten gaas en hekwerk aan in verschillende uitvoeringen. Of u nu een beperkt budget heeft of op zoek bent naar een stevige omheining, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Chevaldo-35.jpg

Combineren van gaas

Het klassieke schapengaas gecombineerd met eenvoudige ronde palen is een veelgebruikte en populaire keuze. Dit type omheining biedt een effectieve afscherming voor uw kleinvee voor onder meer schapen, geiten, kippen, eenden, ganzen en konijnen. Voor extra stevigheid kunt u het gaas ook combineren met een traditioneel opschroef of doorsteekhekwerk, dat is voorzien van liggers. Deze liggers geven het gaas extra stabiliteit, waardoor het zeer geschikt is voor groter vee zoals pony’s, paarden en koeien.

IMG_2332-2.jpg

Duurzaam en betrouwbaar

Onze gaasproducten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden en om lang mee te gaan. Of u nu kiest voor tuin gaas, harmonicagaas of een ander type gaas, u kunt erop vertrouwen dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

IMG_1205-3.jpg

Welke soorten gaas zijn er?

Bij Chevaldo Omheiningen begrijpen we dat elke omheining uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden we diverse soorten gaashekwerk aan die aan uw behoeften voldoen. Enkele populaire opties zijn onder andere:

1. Tuin Gaas: Tuin gaas is een veelzijdige optie voor paarden-, huisdieren en kleinveeomheiningen. Het biedt een goede balans tussen veiligheid, duurzaamheid en zichtbaarheid. Hekwerk tuin gaas is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, hoogtes en maaswijdtes, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw specifieke omheiningsbehoeften. Wij bieden geen metalen palen aan.

2. Dubbelstaafmat Hekwerk: Dubbelstaafmat hekwerk is een robuuste en veilige optie voor paarden- en dierenomheiningen. Het bestaat uit horizontale en verticale staven die stevig met elkaar zijn verbonden. Dit type hekwerk biedt uitstekende stabiliteit en zorgt ervoor dat uw dieren veilig binnen de omheining blijven.

3. Harmonicagaas Hekwerk: Harmonicagaas hekwerk is een flexibele optie die geschikt is voor verschillende soorten dieren. Het gaas is duurzaam en kan eenvoudig worden uitgerekt en gevormd om aan de specifieke contouren van uw terrein te voldoen. Het biedt een effectieve barrière en zorgt ervoor dat uw dieren veilig blijven zonder het zicht te belemmeren.

IMG_1025-6.jpg

Paardengaas

Ontdek Estate®WIRE FX paardengaas bij Chevaldo Omheiningen - de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige gaas afrastering voor paarden. Estate®WIRE FX paardengaas biedt een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid, duurzaamheid en esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor paardenliefhebbers en fokkers die alleen het beste willen voor hun viervoeters.

Het gaas is zorgvuldig ontworpen met het oog op de veiligheid van paarden. Het heeft een fijne maaswijdte om te voorkomen dat hoeven/hoefijzers vast komen te zitten en biedt tegelijkertijd voldoende zichtbaarheid voor uw paarden. Bovendien is het gaas robuust en stevig, waardoor het bestand is tegen de kracht van de dieren en andere externe invloeden.

IMG_1078-2.jpg

Estate®WIRE FX paardengaas wordt vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en is gemaakt van duurzaam staal met een zink-aluminium coating. Deze coating biedt uitstekende weerstand tegen roest en corrosie, waardoor het gaas geschikt is voor gebruik in diverse weersomstandigheden. Het gaas behoudt zijn stevigheid en esthetische uitstraling gedurende lange tijd, waardoor het een waardevolle investering is voor uw paardenomheining.

Shop hier Paardengaas

arcelormittal-volieregaas-parkietengaas-quadra-ver (1).jpg

Gaas voor huisdieren

Bent u op zoek naar afrastering voor uw huisdieren? Wij bieden we een breed scala aan hoogwaardige gaasoplossingen om een veilige en betrouwbare omheining voor uw huisdieren te creëren. Of u nu honden, katten, konijnen of andere huisdieren heeft, wij hebben de juiste gaasoplossingen om hun veiligheid te waarborgen. Ons assortiment omvat diverse soorten gaas, zoals tuingaas, volieregaas en gaaspanelen, die geschikt zijn voor verschillende dieren en omheiningsbehoeften.

Onze gazen zijn duurzaam, betrouwbaar en ontworpen met oog voor de veiligheid van uw huisdieren. We bieden diverse maaswijdtes, hoogtes en materialen, zodat u de ideale afrastering kunt creëren die past bij uw huisdier(en) en uw specifieke situatie.

IMG_1141-6.jpg

Wat kost een gaashekwerk?

Bij Chevaldo Omheiningen streven we ernaar om hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. De kosten voor een gaashekwerk of gaas op rol variëren afhankelijk van het type gaas, de maat en de lengte van de rol. Voor specifieke prijsinformatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons deskundige team. We helpen u graag bij het vinden van de juiste gaasoplossing die binnen uw budget past.

Neem contact op

IMG_1010-7.jpg

Gaas bevestigen aan hout

Het bevestigen van gaas aan hout is een belangrijk aspect van het creëren van stevige en veilige paarden- en dierenomheiningen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om gaas aan hout te bevestigen:

1. Verzamel de benodigde materialen: u heeft houten palen, gaas, krammen, draadspanners en een tang nodig.
2. Plaats de houten palen op de gewenste afstand van elkaar en graaf ze stevig in de grond. U kunt hier ook een grondboor voor gebruiken.
3. Rol het gaas uit langs de omheining en bevestig het aan het eerste houten paal met behulp van krammen. Zorg ervoor dat het gaas strak en recht wordt gespannen.
4. Ga door met het bevestigen van het gaas aan de rest van de houten palen, waarbij u het gaas strak houdt en regelmatig controleert op eventuele losse delen.
5. Om extra stevigheid te bieden, kunt u draadspanners gebruiken om het gaas aan de houten palen te bevestigen. Plaats de draadspanners op regelmatige intervallen en draai ze stevig vast met behulp van een tang.
6. Controleer de gehele omheining zorgvuldig op eventuele losse punten of zwakke plekken. Zorg ervoor dat het gaas goed is bevestigd en dat er geen ruimte is waar dieren kunnen ontsnappen.

IMG_7541.jpg

Weidepalen

Combineer gaas met onze geïmpregneerde houten ronde of vierkante palen zodat u een veilige en betrouwbare omheining kunt creëren. Wij kiezen bewust voor grenenhout, een eersteklas solide houtvariant. Deze houtvariant is verkregen uit duurzame bosbouw en is uitermate geschikt voor een duurzame omheining of afrastering. Deze permanente omheiningspalen worden blootgesteld aan diverse weersinvloeden. Denk aan de kou, regen, zon, warmte en wind. Omdat hout een natuurproduct is, werkt hout onder deze invloeden. Om de weidepaal een lange levensduur te geven, worden de weidepalen “geïmpregneerd” oftewel “verduurzaamd”. Hierdoor gaan de palen tot wel 5x langer mee dan onverduurzaamd hout!

IMG_8930.jpg

De weidepaal wordt tijdens een gecontroleerd proces onder vacuüm en druk in een industriële impregneer installatie tot op de kern geïmpregneerd met Tanalith-E of PRE-SHIELD®, een houtverduurzamingsmiddel. Dit zorgt voor een langere levensduur van het hout en biedt een langdurige bescherming tegen aantasting door schimmels, insecten en bacteriën. 

Onze ambacht

IMG_7550-3.jpg

Onze weidepalen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat u de palen kunt kiezen die het beste passen bij uw specifieke omheiningsproject. De palen zijn ontworpen met het oog op veiligheid voor uw dieren, met gladde oppervlakken en geen scherpe randen die verwondingen kunnen veroorzaken.

Wij werken met staffelprijzen. Hoe groter de bundel, des te lager de stukprijs! U bestelt deze bundels eenvoudig in onze webshop.

Shop hier bundels weidepalen

IMG_2274-2.jpg

Laten plaatsen

Wij hebben de nodige expertise en apparatuur om het gaas professioneel te plaatsen. Met behulp van onze geavanceerde afrolmachine kunnen we het gaas efficiënt en nauwkeurig installeren. Deze machine is speciaal ontworpen om het plaatsingsproces te vergemakkelijken en te versnellen. Het stelt ons in staat om grote rollen gaas snel en gelijkmatig af te rollen, waardoor het installatiewerk aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Dit resulteert in een snellere en efficiëntere plaatsing van uw gaasomheining.

Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat het gaas strak wordt gespannen en op de juiste manier wordt bevestigd aan de gewenste palen. We houden rekening met de specifieke vereisten van uw terrein en zorgen voor een professionele afwerking van uw gaasomheining.

IMG_0942.jpg

Laat het plaatsen van uw gaasomheining over aan de professionals van Chevaldo Omheiningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw project te bespreken. Wij berekenen de prijs per strekkende meter. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

IMG_1195-3.jpg

Snelle Levering en Kwaliteitsservice

Bij Chevaldo Omheiningen streven we naar klanttevredenheid en bieden we een snelle levering van onze producten. We begrijpen dat het afrasteren van uw tuin met gaas en het creëren van veilige paarden- en dierenomheiningen prioriteit hebben. Daarom werken we efficiënt om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel wordt verwerkt en bij u wordt afgeleverd.

Bescherm uw terrein en dieren met het gaashekwerk van Chevaldo Omheiningen. Of u nu uw tuin wil afrasteren met gaas, of op zoek bent naar dubbelstaafmat hekwerk, of harmonicagaas hekwerk, wij hebben de juiste oplossing voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste gaasoplossing voor uw paarden- en dierenomheiningen.

IMG_1047.jpg

Bij Chevaldo Omheiningen begrijpen we dat het correct bevestigen van gaas aan hout van groot belang is voor een veilige en duurzame omheining. Mocht u vragen hebben over het bevestigingsproces of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste materialen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. We staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Neem contact op