ijzeren weidepoort

IJzeren poort kopen bij Chevaldo

Bij Chevaldo Omheiningen begrijpen we dat de poort het visitekaartje van uw eigendom is en een essentieel onderdeel van uw omheining. Daarom bieden we hoogwaardige ijzeren poorten aan die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel.  Of u nu op zoek bent naar een duurzame en permanente doorgang met onze vaste ijzeren poorten of juist flexibiliteit en aanpasbaarheid wilt met onze verstelbare poorten, we hebben het allemaal. Het beste van alles is dat ons hang- en sluitwerk altijd is inbegrepen, zodat u direct kunt genieten van een complete en veilige omheiningsoplossing voor uw eigendom.

Shop hier onze ijzeren poorten

zwart gepoedercoate ijzeren poort chevaldo omheiningen.jpg

Vaste IJzeren Poorten - Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Onze vaste ijzeren poorten zijn ontworpen om een duurzame en betrouwbare oplossing te bieden voor uw toegangspunten. Gemaakt van hoogwaardig vuurverzinkt staal, zijn deze poorten bestand tegen de tand des tijds en de elementen. Ze worden stevig bevestigd aan de omheining en bieden een solide barrière voor de doorgang. Het buizenprofiel is extra dik/stevig. De buitenste steunen zijn vervaardigd uit zwaardere buizen om de poort zo meer stabiliteit te geven. De poorten zijn zowel links als rechts ophangbaar.

Ijzeren poort gegalvaniseerde poort paardenomheining chevaldo omheiningen.jpg

Onze vaste poorten zijn ideaal voor situaties waarbij de doorgangsgrootte consistent blijft en waar permanente toegang vereist is. U kunt erop vertrouwen dat onze vaste poorten uw eigendom jarenlang veilig en betrouwbaar zullen afsluiten.

Onze Chevaldo ijzeren poorten zijn verkrijgbaar in de maten:

1,5 meter;
3,25 meter; en
4,5 meter.

ijzeren weidepoort chevaldo zwart

Zwart gepoedercoate ijzeren poort

Extra luxe? Ga dan voor onze Chevaldo zwart gepoedercoate poort. Het gepoedercoate oppervlak biedt niet alleen een aantrekkelijke esthetiek, maar ook extra bescherming tegen weersinvloeden en roestvorming, waardoor uw poorten er langdurig als nieuw uit kunnen blijven zien.

Shop hier onze zwart gepoedercoate poorten

verstelbare uitschuifbare weidepoort ijzeren gegalvaniseerde poort chevaldo omheiningen.jpg

Verstelbare IJzeren Poorten - Flexibiliteit en Gemak

Als u de mogelijkheid wilt hebben om de doorgangsgrootte aan te passen, zijn onze verstelbare ijzeren poorten de ideale keuze. Met een slim uitschuifbaar ontwerp kunnen deze poorten gemakkelijk worden aangepast aan verschillende doorgangsbreedtes, waardoor ze uiterst flexibel en veelzijdig zijn. Of u nu te maken heeft met verschillende voertuigen of doorgangsmogelijkheden, onze verstelbare poorten passen zich moeiteloos aan aan uw behoeften.

 

ijzeren weidepoort verstelbaar

Het voordeel van onze verstelbare poorten is de aanpasbaarheid aan de veranderende omstandigheden. Als u bijvoorbeeld een paardenweide heeft met verschillende ingangen voor tractoren en voetgangers, kunnen onze verstelbare poorten zich gemakkelijk aanpassen aan beide situaties. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie bij het betreden en verlaten van de weide.

Onze verstelbare poorten zijn verkrijgbaar in de maten:

1 tot 1,7 meter;
2 tot 3 meter;
3 tot 4 meter; en
4 tot 5 meter.

valsluiting

Inbegrepen Hang- en Sluitwerk voor Gemak en Veiligheid

Bij Chevaldo Omheiningen geloven we in het leveren van complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Daarom is ons hoogwaardige hang- en sluitwerk altijd inbegrepen bij onze ijzeren poorten. Dit omvat sterke en duurzame scharnieren voor een soepele werking van de poorten en stevig sluitwerk om de poort veilig te vergrendelen wanneer deze gesloten is.

Het gebruik van hoogwaardig hang- en sluitwerk is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw poorten goed functioneren en veilig blijven. Bij Chevaldo Omheiningen stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en zijn we er trots op dat ons hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste normen. U kunt erop vertrouwen dat uw poorten veilig en stevig vergrendeld blijven, wat bijdraagt aan de totale beveiliging van uw eigendom.

uitschuifbare poort 4-5 meter chevaldo omheiningen.jpg

Hoeveel kost een poort?

Bij Chevaldo Omheiningen kunnen de prijzen van poorten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type poort, de afmetingen, het ontwerp, het materiaal en eventuele extra functies of aanpassingen. Hier zijn enkele zaken waar u rekening mee dient te houden:

IMG_9622-3.jpg

1. Type Poort: Het type poort is een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. Vaste poorten zijn doorgaans eenvoudiger van ontwerp en constructie, waardoor ze over het algemeen goedkoper zijn dan verstelbare of geautomatiseerde poorten.

2. Afmetingen: De grootte van de poort heeft een directe invloed op de prijs. Grotere poorten vereisen meer materiaal en arbeid, wat resulteert in een hogere kostprijs.

3. Materiaal: De keuze van het materiaal heeft een aanzienlijke invloed op de prijs. IJzeren poorten zijn meestal duurzamer en robuuster, maar kunnen hoger in prijs zijn dan poorten gemaakt van andere materialen, zoals hout of kunststof.

4. Ontwerp en Afwerking: Extra ontwerpkenmerken, decoratieve elementen en afwerkingen kunnen de kosten van een poort verhogen.

5. Automatisering: Het laten automatiseren van poorten is bij Chevaldo Omheiningen niet mogelijk.

6. Montage en Installatie: Sommige leveranciers bieden de mogelijkheid van professionele installatie, wat extra kosten met zich meebrengt. Als u echter handig bent en ervoor kiest om de poort zelf te installeren, kunt u geld besparen op installatiekosten.

U vindt alle poorten met bijbehorende prijzen in onze webshop.

zwarte ijzeren weidepoort

Hoe plaats ik een ijzeren poort?

Wilt u uw eigendom voorzien van een mooie en functionele poort? Geen zorgen! Met onze eenvoudige doe-het-zelf stappen kunt u zelf een poort plaatsen en uw omheining compleet maken.

monteren ijzeren poort

1. Voorbereiding: Meet de doorgangsruimte nauwkeurig op en bepaal de gewenste afmetingen van de poort. Kies het type poort dat bij uw behoeften past, zoals een vaste of verstelbare poort.

2. Verzamel Gereedschappen en Materialen: Zorg ervoor dat u alle benodigde gereedschappen, zoals een boormachine, waterpas en meetlint, en materialen, inclusief de poort, poortpalen, scharnieren en hang- en sluitwerk, bij de hand heeft.

3. Fundering: Creëer een stevige fundering door gaten te graven voor de poortpalen en deze te vullen met beton.

4. Plaatsing van de Poort: Plaats de poort tussen de steunpalen en zorg ervoor dat deze waterpas staat. Zorg ervoor dat de poort soepel kan openen en sluiten.

5. Bevestiging en Aanpassing: Bevestig de poort erg stevig aan de poortpalen met schroeven en bevestigingsmateriaal. Voor verstelbare poorten schuift u de poort naar de gewenste breedte en controleert u opnieuw op waterpasheid.

6. Hang- en Sluitwerk: Installeer de scharnieren en het vergrendelingsmechanisme voor een goed functionerende poort.

7. Testen en Afwerking: Test de poort om ervoor te zorgen dat deze goed opent, sluit en vergrendelt. Werk eventueel de omgeving rond de poort netjes af voor een professionele uitstraling.

ijzeren weidepoort chevaldo

Natuurlijk biedt Chevaldo Omheiningen ook de mogelijkheid om de ijzeren poort door ons professionele team te laten plaatsen. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij de installatie van uw ijzeren poort, waardoor u verzekerd bent van een nauwkeurige en kwalitatieve plaatsing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze installatieopties en prijzen.

Neem contact op

ijzeren weidepoort chevaldo

Welke poort moet ik gebruiken?

Het kiezen van de juiste poort hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. We bieden een verscheidenheid aan poortstijlen, waaronder vaste ijzeren poorten, verstelbare ijzeren poorten, zwart gepoedercoate poorten en Engelse houten poorten. Poorten kunnen op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Sierpoorten hebben wij niet in ons assortiment. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de beste optie voor uw situatie.

IMG_9574-3.jpg

Complete poortsets

U kunt bij Chevaldo ook kiezen voor een complete poortset. Een complete set bestaat uit een poort, bijpassend hang- en sluitwerk en poortpalen. De kwartiers- en halfhouts gezaagde poortpalen zijn van gedroogd kernhout. De houten palen zijn na het drogen glad en haaks gezaagd en voorzien van een diamantkop. Om de poortpalen een lange levensduur te geven zijn ze verduurzaamd met Tanalith-e of PRE-SHIELD®. Als u de poort wilt laten aansluiten aan een Chevaldo doorsteek omheining, kunt u als optie ronde of vierkante halve palen toevoegen aan uw set. 

Shop hier onze complete poortsets

zwart gepoedercoate ijzeren poort chevaldo omheiningen.jpg

Kies voor Chevaldo Omheiningen - Uw Expert in IJzeren Poorten

Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de ideale ijzeren poort die bij uw wensen en behoeften past. Met Chevaldo Omheiningen haalt u de expertise en kwaliteit in huis die uw omheiningsproject tot een succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt professioneel advies.

Neem contact op