Filter
houten poort afsluiting paardenomheining chevaldo omheiningen.jpg

Losse Poorten: Een Poort naar Veiligheid en Stijl voor Uw Paardenomgeving

Welkom bij Chevaldo, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige weidepoorten die de perfecte balans bieden tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Als u op zoek bent naar losse poorten om uw paardenweide te omlijsten, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons uitgebreide aanbod op Chevaldo.nl, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om een veilige en stijlvolle omgeving te creëren voor uw kostbare dieren.

poorten

Onze Expertise in Weidepoorten

Chevaldo heeft zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van weidepoorten, waarbij we trots zijn op onze diverse collectie. Of u nu op zoek bent naar weidepoorten gegalvaniseerd, hardhouten poorten, zwart gepoedercoate weidepoorten of Engelse houten weidepoorten, ons assortiment is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Bij Chevaldo begrijpen we dat elke paardenomgeving uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om aan al uw wensen te voldoen.

poort

Antwoorden op Veelgestelde Vragen

Hoe hoog is een weidepoort? De hoogte van een weidepoort varieert afhankelijk van het type en het beoogde gebruik. Bij Chevaldo vindt u losse poorten in verschillende hoogtes, waardoor u de ideale afmeting kunt kiezen die past bij uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw paardenras.

dubbele poort

Zijn weidepoorten makkelijk te monteren? Absoluut. Onze weidepoorten zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie. Hang- en sluitwerk kunt u los bijbestellen. Mocht u echter assistentie nodig hebben, staat ons deskundige team klaar om u te begeleiden, zodat het proces soepel en probleemloos verloopt.

Hoe lang gaat een weidepoort mee? De levensduur van een weidepoort is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gebruikte materiaal en het onderhoud. Bij Chevaldo streven we naar duufrzaamheid door gebruik te maken van kwalitatieve materialen, waaronder behandelingen zoals PRE-SHIELD® en Tanalith-e. Deze behandelingen verlengen de levensduur van onze houten poorten aanzienlijk, zodat u langdurig kunt genieten van een betrouwbare omheining.

houten poort

Poortvleugels, Hang en Sluitwerk, Poortpalen: Alles op Maat

Naast de diversiteit in poortontwerpen, bieden wij ook een uitgebreid scala aan accessoires om aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om specifieke poortvleugels, het juiste hang- en sluitwerk, duurzame poortpalen of behandelingen zoals PRE-SHIELD® en Tanalith-e, Chevaldo voorziet in alles wat u nodig heeft voor een complete en duurzame poortinstallatie.

engelse poort

Breed scala aan Opties

Bij Chevaldo begrijpen we dat uw keuze voor een weidepoort meer is dan alleen een functionele overweging; het is een esthetische beslissing die de algehele uitstraling van uw paardenomgeving beïnvloedt. Daarom bieden wij een breed scala aan opties, van strakke en moderne metalen poorten tot de warme charme van houten Engelse poorten. Onze poorten kunnen worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren en omgevingskenmerken.

engelse poort

Houten Engelse Weidepoorten: Natuurlijke Schoonheid en Duurzaamheid

Voor degenen die de voorkeur geven aan de warme uitstraling van natuurlijk hout, biedt onze houten weidepoort de ideale combinatie van schoonheid en duurzaamheid. We gebruiken geïmpregneerd hout dat is behandeld om bestand te zijn tegen vocht, rot en insecten. Dit betekent dat uw weidepoort van hout er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat zonder tekenen van verval.

zwarte poort

Gegalvaniseerde Stalen Weidepoorten: Robuustheid en Betrouwbaarheid

Voor wie op zoek is naar de ultieme robuustheid en betrouwbaarheid, bieden onze losse weidepoorten metaal (gegalvaniseerde stalen weidepoorten) een onverslaanbare oplossing. Deze poorten zijn vervaardigd uit verzinkt staal dat bestand is tegen corrosie en slijtage. Ze zijn ideaal voor gebieden met extreme weersomstandigheden en waar extra veiligheid nodig is.

Extra luxe? Ga dan voor onze zwart gepoedercoate poort. Op verzoek kunnen de bordjes ook worden gepersonaliseerd!

IMG_3851-2.jpg

Complete poortsets

Bij Chevaldo maken we het shoppen graag wat makkelijker. Daarom kunt u op onze website niet alleen een losse weidepoort kopen, maar kunt u ook terecht voor een complete poortset. Een complete set bestaat uit een poortvleugel (of meerdere bij een dubbele poort), bijpassend hang- en sluitwerk en poortpalen. De kwartiers- en halfhouts gezaagde poortpalen zijn van gedroogd kernhout. De houten palen zijn na het drogen glad en haaks gezaagd en voorzien van een diamantkop. Om de poortpalen een lange levensduur te geven zijn ze verduurzaamt met Tanalith-e of PRE-SHIELD®. Als u de poort wilt laten aansluiten aan een Chevaldo doorsteek omheining, kunt u als optie ronde of vierkante halve palen toevoegen aan uw set. 

Shop hier uw complete poortset

IMG_7318-9.jpg

Uw Tevredenheid, Onze Prioriteit

Bij Chevaldo gaat onze betrokkenheid verder dan het leveren van producten; we bieden een ervaring. Wij begrijpen dat uw weidepoort niet alleen een functioneel element is, maar ook een esthetische toevoeging aan uw ruimte. Daarom zetten wij ons in voor vakmanschap, betrouwbaarheid en stijl in al onze producten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om u een naadloze ervaring te bieden vanaf het selecteren van uw weidepoort tot aan de levering en installatie.

IMG_6155-4.jpg

Kies voor de Perfecte Weidepoorten

Creëer een veilige, stijlvolle omgeving voor uw paarden met de perfecte weidepoorten van Chevaldo. Ontdek het diverse aanbod op Chevaldo.nl en laat uw paardenomgeving opbloeien met de toevoeging van hoogwaardige, op maat gemaakte poorten. Uw paarden verdienen het beste, en bij Chevaldo streven we ernaar dat te leveren.

Neem contact op