Schuurpaal Premium Felinehoi Chevaldo omheiningen.jpg

Schuurpaal Voor Paarden Kopen bij Chevaldo

Bij Chevaldo begrijpen we als geen ander het belang van het welzijn van uw paarden. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen die niet alleen het comfort van uw paarden verbeteren, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid van uw omheining. Onze schuurpalen voor paarden zijn de perfecte aanvulling op elk paardenverblijf, op deze pagina willen we u laten kennismaken met alle aspecten ervan: van wat een schuurpaal voor paarden precies is tot hoe u deze kunt installeren en gebruiken, evenals de vele voordelen die ze bieden.

IMG_3393-5.jpg

Wat is een Schuurpaal voor Paarden en Waarom is het Belangrijk?

Een schuurpaal (ook wel krabpaal genoemd) voor paarden is een essentieel onderdeel van de paardenverzorging. Het is een verticale paal die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de natuurlijke behoeften van paarden. Deze behoeften omvatten krabben en schuren, die essentieel zijn voor hun fysieke en mentale welzijn.

Het belang van schuurpalen kan niet genoeg worden benadrukt. Wanneer paarden niet de mogelijkheid hebben om te krabben en schuren, kunnen ze gestrest raken en stereotiep gedrag ontwikkelen, zoals luchtzuigen of weven. Dit gedrag kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en verminderde levenskwaliteit voor uw paarden. Een schuurpaal biedt een veilige en natuurlijke manier voor uw paarden om aan deze behoeften te voldoen, waardoor stress wordt verminderd en verveling wordt voorkomen.

IMG_3259-3.jpg

Welke Schuurpalen hebben wij in ons assortiment?

Bij Chevaldo kunt u kiezen voor een Schuurpaal Premium en een Schuurpaal Premium Double. De Double heeft een extra 'poot' en is voorzien van maar liefst 10(!) veeborstels en 2 Kerbl Schuurmatten! U vindt de Schuurpalen in onze webshop. De veeborstels en schuurmatten kunt u los bijbestellen indien gewenst.

Koop hier uw Schuurpaal en accessoires

Schuurpaal Chevaldo omheiningen-2.jpg

Hoe Installeer ik een Schuurpaal voor Mijn Paard?

Het installeren van een schuurpaal voor uw paard is een eenvoudig proces, maar het is belangrijk om het correct te doen om de veiligheid van uw paarden te waarborgen. Bij Chevaldo voorzien we u van gedetailleerde installatie-instructies bij onze producten.

Onze Schuurpaal wordt geleverd als een handig bouwpakket met voorgeboorde gaten, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. In deze vlog leggen wij stap voor stap uit hoe u de Schuurpaal kunt monteren.

Instructiefilm Schuurpaal You-Tube

IMG_3370-2.jpg

Hier zijn enkele algemene stappen die u moet volgen:

  1. Kies de juiste locatie: Plaats de schuurpaal op een strategische locatie in de buurt van het paardenverblijf, waar uw paarden gemakkelijk toegang hebben.
  2. Boor de gaten: Boor de gaten op de gekozen locatie ongeveer 1m diep.
  3. Bevestig de palen: Zet de schuurpaal stevig vast in de gaten en vul de gaten met beton om stabiliteit te garanderen.
  4. Laat het beton uitharden: Wacht tot het beton volledig is uitgehard voordat u de paal in gebruik neemt. Water toevoegen is niet nodig. Grondwater zorgt voor het uitharden van het beton.
  5. Monteer alle geleverde matten en borstels: De matten zijn voorzien van een ingefreesde groef zodat deze gemakkelijk om de palen gaat.

Ons deskundige team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven om een probleemloze installatie te garanderen.

IMG_3263-3.jpg

Hoe Gebruik je een Schuurpaal voor Paarden?

Het gebruik van een schuurpaal voor paarden is eenvoudig en intuïtief. Zodra de paal is geïnstalleerd, zullen uw paarden van nature worden aangetrokken tot de paal om te krabben en schuren. Het is een plezier om te zien hoe uw paarden genieten van deze eenvoudige, maar effectieve manier om te ontspannen.

IMG_3359-6.jpg

Duurzaamheid Schuurpaal

Bij Chevaldo begrijpen we dat duurzaamheid een essentiële factor is bij het kiezen van paardenaccessoires. Daarom zijn we er trots op dat onze schuurpalen voor paarden gebouwd zijn om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Onze Chevaldo Schuurpaal is vervaardigd uit hoogwaardig Noord-Europees rood grenen, een houtsoort die bekend staat om zijn uitstekende duurzaamheid en stevigheid. Dit hout is van nature bestand tegen de elementen en kan de tand des tijds doorstaan zonder concessies te doen aan zijn integriteit.

IMG_9835-13.jpg

Om de levensduur van onze schuurpalen verder te verlengen en ervoor te zorgen dat ze zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden presteren, hebben we ze behandeld met PRE-SHIELD®. Dit speciale verduurzamingsproces beschermt het hout tegen vocht, schimmels, insecten en andere factoren die normaal gesproken de levensduur van hout kunnen verkorten. Met PRE-SHIELD® blijft uw schuurpaal jarenlang in uitstekende staat en behoudt hij zijn stevigheid en aantrekkelijke uiterlijk.U kunt erop vertrouwen dat de Chevaldo Schuurpaal vele seizoenen meegaat en uw paarden jarenlang plezier en comfort biedt.

IMG_3370-2.jpg

Veiligheid Schuurpaal en Voordelen Schuurpaal

Bij Chevaldo staat veiligheid voorop. Onze schuurpalen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de krachten die paarden kunnen uitoefenen tijdens het krabben en schuren. Dit minimaliseert het risico op letsel en zorgt ervoor dat uw paarden veilig kunnen genieten van hun schuurpaal.

schuurpaal paarden chevaldo omheiningen.jpg

De voordelen van schuurpalen voor paarden zijn talrijk:

  • Stressvermindering bij paarden: Door hun natuurlijke gedrag te ondersteunen, helpt de schuurpaal stress bij paarden te verminderen.
  • Voorkomen van verveling en stereotiep gedrag: Schuurpalen houden paarden bezig en voorkomen verveling, wat kan leiden tot schadelijke gedragsproblemen.
  • Bevordering van fysieke en mentale gezondheid: Door paarden de mogelijkheid te bieden om te krabben en schuren, dragen schuurpalen bij aan hun algehele welzijn.
  • Verlenging van de levensduur van uw omheining: Door paarden weg te houden van omheiningen en andere structuren, helpen schuurpalen slijtage en beschadiging te verminderen.
Schuurpaal paarden chevaldo omheiningen felinehoi.jpg

Neem Contact op Voor Meer Informatie

Bij Chevaldo staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze hoogwaardige schuurpalen voor paarden. We begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor uw paardenverblijf essentieel is, en we zijn hier om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Of u nu meer details wilt over onze producten, installatieadvies nodig heeft of gewoon wilt bespreken hoe onze schuurpalen kunnen bijdragen aan het welzijn van uw paarden, ons deskundige team staat voor u klaar. U kunt bij ons ook terecht voor doorsteekomheiningen, opschroefomheiningen, poorten, hang- en sluitwerk, weidepalen, gaas en toebehoren, Koltec schrikdraad materiaal, Gallagher schrikdraad materiaal, drink systemen, montage gereedschap, onderhoudsproducten en meer!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We streven ernaar om al uw vragen zo snel en grondig mogelijk te beantwoorden, zodat u met vertrouwen de beste keuze kunt maken voor uw paarden.

Neem contact op