Filter
IMG_1304-6.jpg

Ontdek Onze Kwalitatieve Ronde Weidepalen Voor Sterke Omheiningen

Welkom bij Chevaldo, waar we trots een uitgebreid assortiment hoogwaardige ronde weidepalen aanbieden, speciaal ontworpen om uw terreinomheiningen te versterken met duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

IMG_0758-3.jpg

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Onze glad gefreesde ronde weidepalen zijn een uitstekende keuze voor verschillende soorten afrasteringen, waaronder koord-, lint- of gaasdraad. De robuuste constructie van deze palen biedt een efficiënte oplossing om uw dieren binnen hun verblijf te houden. Onze hoogwaardige ronde weidepalen zijn niet alleen ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ze zijn ook bijzonder geschikt voor een veelvoud aan toepassingen. Ze vormen een ideale aanvulling op onze doorsteek- of opschroef afsluitingen, waardoor ze uitstekend zijn voor het opdelen van weides of paddocks.

IMG_6068-12.jpg

Duurzaamheid en Bescherming

Onze houten weidepalen zijn vervaardigd met grenenhout dat voortkomt uit bossen waar verantwoordelijk bosbeheer wordt toegepast. Dit betekent dat voor elke gekapte boom er nieuwe worden geplant, waardoor de bossen behouden blijven.

Dankzij de natuurlijke eigenschappen van grenenhout zijn onze weidepalen uitstekend geschikt voor duurzame omheiningen die bestand zijn tegen de tand des tijds. De duurzaamheid van deze palen maakt ze niet alleen een verstandige keuze, maar draagt ook bij aan milieubewuste beslissingen voor een duurzamere toekomst.

IMG_7545-2.jpg

Geïmpregneerd voor Langdurige Prestaties

Bij Chevaldo gaan we verder dan simpelweg hoogwaardig grenenhout selecteren voor onze ronde weidepalen; we streven naar duurzaamheid en het verbeteren van de levensduur van onze producten. Daarom ondergaan onze weidepalen zorgvuldig een impregneerproces met behulp van Tanalith-E of PRE-SHIELD®, hoogwaardige houtverduurzamingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen om de levensduur te verlengen.

Dit gecontroleerde proces, uitgevoerd in een industriële impregneerinstallatie, onder vacuüm en druk, zorgt ervoor dat het hout diep doordrongen wordt met Tanalith-E of PRE-SHIELD®. Hierdoor wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd en geniet het de bescherming tegen schimmels, insecten en bacteriën. Het unieke aan impregneer methodes met Tanalith-E en PRE-SHIELD® is het diepgaande impregnatieproces, waarbij het hout dubbel zo intensief wordt geïmpregneerd in vergelijking met een reguliere behandeling.

weidepalen

Toepassingen en Veelzijdigheid

Onze ronde weidepalen zijn veelzijdig inzetbaar en gaan verder dan alleen traditioneel gebruik in de landbouw. Ze bieden een breed scala aan toepassingen die perfect passen bij verschillende behoeften en omgevingen. Of het nu gaat om het opsplitsen van weides en paddocks, het afbakenen van schapenweides met gaas of het beschermen van wilde dieren zoals wolven, onze weidepalen zijn flexibel in gebruik en bieden veelzijdige oplossingen. Deze veelzijdigheid maakt ze ook uitermate geschikt als afrastering voor diverse dieren, waaronder paarden, pony's, veulens, geiten, schapen, alpaca's en kippen.

IMG_9951-5.jpg

Veelgestelde Vragen over Ronde Weidepalen

Hoe diep moet een weidepaal in de grond?
Voor optimale stabiliteit wordt aanbevolen om een weidepaal hout minimaal een derde van zijn totale lengte in de grond te plaatsen. Dit biedt stevigheid, vooral in gebieden met zwaardere omstandigheden.

Welke houtsoort is het beste voor weidepalen?
Bij Chevaldo hebben we bewust gekozen voor grenenhout vanwege zijn robuustheid en duurzaamheid. Deze houtsoort, verkregen uit duurzame bosbouw, is uitstekend geschikt voor duurzame omheiningen.

IMG_0482.jpg

Hoe kan ik weidepalen onderhouden?

Het is essentieel om de levensduur van weidepalen te verlengen door periodiek onderhoud. Regulier impregneren of behandelen met specifieke impregneermiddelen beschermt tegen houtrot en andere externe invloeden.

Bij Chevaldo bieden we tevens producten voor het opknappen van weidepalen. Bijvoorbeeld, als uw weidepalen vergrijsd zijn, kunt u deze beitsen met onze Belgische Carboleum. Dit product vindt u terug in ons assortiment onderhoudsproducten.

Door het regelmatig onderhouden en opknappen van uw weidepalen verzekert u niet alleen hun duurzaamheid, maar behoudt u ook de kwaliteit en veiligheid van uw omheiningen.

Ga direct naar onze onderhoudsproducten

IMG_9921-3.jpg

Kwaliteitsgarantie en Beschikbaarheid

Bij Chevaldo bieden we een garantie van 15 jaar op onze ronde weidepalen. Met hun scherpe punt en gecroonde koprand zijn ze eenvoudig te monteren. Onze weidepalen hebben verschillende afmetingen in lengtes en diktes en zijn gefreesd, gepunt en gecroond. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig Noord-Europees grenen en zijn beschikbaar met impregnatie volgens de hoogste normen.

Bundels weidepalen
Ontdek onze voordelige bundels weidepalen! Bij Chevaldo bieden we bundels van weidepalen aan waarbij de prijs daalt naarmate de bundel groter wordt. Profiteer van lagere stuksprijzen bij grotere bundels, waardoor u nog voordeliger uit bent voor uw omheiningsprojecten!

IMG_7657-3.jpg

Duurzame Kwaliteit: Ontdek Onze Ronde Houten Weidepalen

Chevaldo biedt een uitgebreid assortiment aan ronde houten palen van hoogwaardige kwaliteit, ook wel bekend als houten ronde palen, ronde palen, paal rond, ronde paal, palen rond, ronde weidepalen van hout of grenen palen. Deze ronde houten weidepalen zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de strenge normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor een effectieve terreinomheining.

IMG_3359-7.jpg

Onze Kwalitatieve Weidepalen en Hardhouten Hekwerken

Bij Chevaldo streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze geïmpregneerde weidepalen bieden uitstekende bescherming tegen diverse weersinvloeden, terwijl ons assortiment hoogwaardige hardhouten hekwerken van nature duurzaam zijn zonder impregnatie.

Onze ronde weidepalen ondergaan een zorgvuldig productieproces. Ze worden eerst zorgvuldig geschild om ongewenste bast en ruwheid te verwijderen en vervolgens cilindrisch geschaaft tot een gladde en veilige vorm. Dit resulteert in palen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, een lange levensduur hebben en zorgen voor een veilige omgeving voor uw dieren.

IMG_5916-12.jpg

Aanvullende Opties en Benodigdheden

In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment aan benodigdheden om uw afrastering compleet te maken. U vindt hier onder andere weidepalen vierkant, gaas, isolatoren, verbindingen, schrikdraadapparaten, gereedschap, koord, lint, netten, en weidepoorten. Mocht u specifieke vereisten hebben, zijn losse weidepalen op aanvraag verkrijgbaar.

Heeft u vragen of advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij al uw vragen over onze weidepalen en omheiningsoplossingen.

Neem contact op