Filter
IMG_1562-4.jpg

Vierkante Weidepalen: Onze Expertise

Bij Chevaldo.nl vindt u hoogwaardige vierkante weidepalen, fijn bezaagd en met diamantkop gefreesd, die ideaal zijn voor diverse toepassingen in het omheinen van uw terrein. Deze palen vormen een stevige basis voor opschroefomheiningen en kunnen gebruikt worden voor koord-, lint- of gaasdraad afrasteringen. Met de mogelijkheid om een complete opschroefomheining in onze webshop te bestellen, bieden we u een voordelige en efficiënte oplossing voor diverse doeleinden, variërend van het afbakenen van weides tot het creëren van paddocks, pistes, en zelfs longeercirkels.

IMG_1989.jpg

Hoogwaardige Houtsoorten voor Duurzaamheid

Wij streven ernaar om alleen de beste houtsoorten te gebruiken voor onze weidepalen. Grenenhout behoort tot onze topkeuze vanwege haar natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen invloeden van buitenaf. Deze houtsoort biedt een lange levensduur, zelfs onder verschillende weersomstandigheden en bodemomstandigheden.

IMG_2492-2.jpg

Duurzaamheid en Bescherming

Onze houten weidepalen zijn vervaardigd met grenenhout dat voortkomt uit bossen waar verantwoordelijk bosbeheer wordt toegepast. Dit betekent dat voor elke gekapte boom er nieuwe worden geplant, waardoor de bossen behouden blijven.

Dankzij de natuurlijke eigenschappen van grenenhout zijn onze weidepalen uitstekend geschikt voor duurzame omheiningen die bestand zijn tegen de tand des tijds. De duurzaamheid van deze palen maakt ze niet alleen een verstandige keuze, maar draagt ook bij aan milieubewuste beslissingen voor een duurzamere toekomst.

IMG_1525-3.jpg

Geïmpregneerd voor Langdurige Prestaties

Bij Chevaldo gaan we verder dan simpelweg hoogwaardig grenenhout selecteren voor onze ronde weidepalen; we streven naar duurzaamheid en het verbeteren van de levensduur van onze producten. Daarom ondergaan onze weidepalen zorgvuldig een impregneerproces met behulp van Tanalith-E of PRE-SHIELD®, hoogwaardige houtverduurzamingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen om de levensduur te verlengen. Onze ambacht.

Dit gecontroleerde proces, uitgevoerd in een industriële impregneerinstallatie, onder vacuüm en druk, zorgt ervoor dat het hout diep doordrongen wordt met de impregneermiddelen. Hierdoor wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd en geniet het de bescherming tegen schimmels, insecten en bacteriën. Het unieke aan impregneer methodes met Tanalith-E en PRE-SHIELD® is het diepgaande impregnatieproces, waarbij het hout dubbel zo intensief wordt geïmpregneerd in vergelijking met een reguliere behandeling.

IMG_1992.jpg

Diepte van Weidepalen in de Grond

Een veelvoorkomende vraag is: "Hoe diep moet een weidepaal in de grond?" Voor de stabiliteit van uw afrastering adviseren wij om de palen minstens een derde van hun totale lengte in de grond te plaatsen. Voor vierkante weidepalen van 2 meter lang zou dit dus ongeveer 60 tot 80 cm in de grond zijn. Dit zorgt voor een stevige basis en weerstand tegen trekkrachten.

IMG_0482.jpg

Onderhoud en Behandeling van Weidepalen

Om de levensduur van uw weidepalen te verlengen, adviseren wij regelmatig onderhoud. Geïmpregneerde weidepalen zijn voorbehandeld met beschermende middelen tegen vocht en schimmels, wat de duurzaamheid bevordert. Periodiek opnieuw beitsen met geschikte impregneermiddelen verlengt de levensduur aanzienlijk en beschermt het hout tegen de elementen.

Ga direct naar onze onderhoudsproducten

IMG_1997-7.jpg

Kwaliteitsgarantie en Gebruiksmogelijkheden

Onze weidepalen zijn fijn bezaagd, met diamantkop, zonder punt en gaten. We bieden een kwaliteitsgarantie van 15 jaar. Ze zijn ideaal voor gebruik in verschillende situaties, zoals:

Ontwerp zonder titel (12).png

Bundels weidepalen

Ontdek onze voordelige bundels weidepalen! Bij Chevaldo bieden we bundels van weidepalen aan waarbij de prijs daalt naarmate de bundel groter wordt. Profiteer van lagere stuksprijzen bij grotere bundels, waardoor u nog voordeliger uit bent voor uw omheiningsprojecten!

Shop hier onze bundels weidepalen

IMG_7555.jpg

Vragen over Vierkante Weidepalen

1. Hoe diep moet een weidepaal in de grond? Om een stevige basis te garanderen, adviseren we minstens een derde van de totale lengte van de paal in de grond te plaatsen, wat meestal neerkomt op 60 tot 80 cm.

2. Welke houtsoort is het beste voor weidepalen? Grenenhout wordt aanbevolen vanwege haar natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.

3. Hoe kan ik weidepalen onderhouden? Regelmatig onderhoud, zoals opnieuw beitsen met geschikte impregneermiddelen, verlengt de levensduur van de weidepalen en beschermt het hout tegen weersinvloeden.

IMG_1565-4.jpg

Aanvullende Benodigdheden en Advies

Voor een duurzame en veilige houten omheining voor uw paard zijn de juiste afrasterpalen essentieel. Bij Chevaldo bieden we een scala aan opties, variërend van impregneerde tot geschilderde, gepunte of hardhouten palen. Onze impregneerbehandeling zorgt voor langdurige bescherming tegen weersinvloeden, terwijl de keuze voor hardhout een extra dimensie van duurzaamheid toevoegt. Creëer een stevige en betrouwbare afrastering voor uw paardenweide met onze hoogwaardige houten omheining palen.

In onze webshop vindt u tevens alle benodigdheden om uw afrastering compleet te maken, van liggers, schroeven, gaas, isolatoren, tot gereedschap, weidepalen rond, weidepoorten en meer. Losse weidepalen zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Heeft u vragen of advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op