Online omheiningen bestellen? Shop nu

Project Doorn

In Doorn hebben wij een fantastisch project mogen uitvoeren.

Voor het omheinen van de weide en paardenbak is gekozen voor de Square Diamond verduurzaamd met Tanatlith-E. De palen met de afmeting 11x11x245 cm zijn gefreesd, kwartiers gezaagd en afgewerkt met een diamantkop. De afstand tussen de palen is 2,5 meter, wat zorgt voor een stevige omheining.

Er is gebruik gemaakt van enkele en dubbele Engelse poorten waardoor ruime doorgangen zijn ontstaan van 3 en 4,8 meter.

De weideomheining en de poorten zijn voorzien van schrikdraad, om schuren en bijten van de dieren tegen te gaan. Tevens is een gedeelte van deze omheining is afgewerkt met gegalvaniseerde stalen draden door de paal, welke zijn opgespannen met spanners. Met deze optie is het binnen houden van kleinere dieren mogelijk, zonder gaas te hoeven monteren op de omheining.

De paardenbak is afgewerkt met een hoefslagplank, om het zand binnen de bak te houden en beschadigingen tijdens het slepen tegen te gaan. Deze kantopsluiting creëert een scheiding tussen de grond en het zand van de bak.

Er is hier gebruikt gemaakt om een tussenomheining te maken met een Cord afrastering. Een mooie en spaarzame combinatie met de houten omheining.