Projecten

Hier een impressie van de projecten die wij hebben uitgevoerd. 

IMG_3875-4.jpg

Post & Rail

Wuustwezel
Sluiten

Post & Rail

Wuustwezel

𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐧𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐢𝐧 𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐏𝐨𝐬𝐭 & 𝐑𝐚𝐢𝐥 𝐎𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠

Onze Post & Rail Classic omheining. Dit traditionele Engelse hekwerk is niet alleen veilig, maar ook een ode aan de natuur. Geplaatst voor schapen en geiten.

De gekloofde liggers en de bevestiging met pen-gatverbindingen geven dit hekwerk een stoere en rustieke uitstraling, die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. 

Gecombineerd met gaas, schrikdraden en onze Engelse houten Tanalith-E poorten.

IMG_3989.jpg
IMG_3959-2.jpg
IMG_3938.jpg
IMG_3810-2.jpg
Sluiten
IMG_0564-5.jpg

Bochten & hoogteverschillen

Sint-Kruis
Sluiten

Bochten & hoogteverschillen

Sint-Kruis

Geen uitdaging is te groot voor onze plaatsingsteams! Met onze geavanceerde heimachines en precisie laserapparatuur kunnen wij uw houten omheining moeiteloos en met ongeëvenaarde nauwkeurigheid installeren, zelfs in gebieden met lastige hoogteverschillen en scherpe bochten.

Hier hebben wij onze Square Diamond Doorsteekomheining geplaatst, verduurzaamd met het krachtige Pre-Shield®.

Preshield gaat verder dan gewoon houtbescherming - het is een revolutie! Geen vlekken, geen geurtjes, alleen duurzame pracht. Ter vervanging van gecreosoteerd hout biedt Pre-Shield® een opmerkelijke keuze voor een omheining die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook de natuur respecteert.

IMG_0605-4.jpg
IMG_0596-2.jpg
IMG_0540-2.jpg
IMG_0627-5.jpg
Sluiten
IMG_3379-3.jpg

Paddock Paradise

Oostvoorne
Sluiten

Paddock Paradise

Oostvoorne

Een adembenemende paardentrack die is aangelegd voor een unieke Paddock Paradise-ervaring.

Met de keuze voor de Square Prestige doorsteekomheining aan de buitenlijn en de betrouwbare koordafrastering aan de binnenlijn, hebben we een veilige en gastvrije omgeving gecreëerd waar de paarden kunnen ronddwalen en zich thuis voelen. 

Wat het extra bijzonder maakt, is onze toepassing van PRE-SHIELD®. Hiermee hebben we niet alleen gezorgd voor duurzaamheid, maar ook voor een rustieke uitstraling die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. 

Dit project weerspiegelt ons streven naar topkwaliteit en respect voor de natuurlijke behoeften van uw geliefde dieren. Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen op maat gemaakte paardentrack? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

IMG_3359-5.jpg
IMG_3393-3.jpg
IMG_3341.jpg
IMG_3305-3.jpg
Sluiten
IMG_3442-3.jpg

Omheining voor Alpaca's

Kapelle
Sluiten

Omheining voor Alpaca's

Kapelle

Wij hadden het genoegen om een wel heel bijzondere omheining te plaatsen, speciaal ontworpen voor deze lieve Alpaca's.

Onze doorsteekomheining Square Diamond Tanalith-e met maar liefst 4 liggers! Wat dit mogelijk maakt? Onze eigen CNC-freesmachine, waarmee we maatwerk leveren tot in de kleinste details. In dit geval betekent dat 4 perfect geplaatste gaten, precies zoals nodig voor onze alpaca-vrienden. 

En het beste deel? Voor Alpaca's is er geen schrikdraad nodig. Met de juiste omheining bieden we hen de veiligheid en ruimte die ze verdienen. 

Bij Chevaldo Omheiningen gaan we altijd een stap verder om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen transformeren.

Neem contact op

IMG_3411-5.jpg
IMG_3435.jpg
IMG_3421-4.jpg
IMG_3489-2.jpg
Sluiten
Doorsteek omheining, ronde palen, drie liggers, creosootolie, gecreosoteerd

Project Turnhout, België

Turnhout, BE
Sluiten

Project Turnhout, België

Turnhout, BE

In Turnhout (BE) hebben wij een prachtig project mogen uitvoeren. Er is gewerkt met verschillende combinaties van materialen met een duurzaam resultaat. 

Rond de weides en paddocs met een omvang van ruim 1000 lopende meter is de omheining Round Original met 3 liggers geplaatst. Deze omheining bestaat uit gecreosoteerde palen van 12x225 cm - met drie gefreesde liggers en een paalafstand van 2,5 meter. Over de gehele lengte is op elke ligger schrikdraad gemonteerd met RVS isolatoren en bijbehorende materialen. De houten omheining is gecombineerd met een Cord afrastering - Hippo Long Life in de kleur wit. De palen van deze afrastering staan om de 5 meter en zorgen voor een veilige omgeving om de dieren binnen het verblijf te houden. 

In het houten gedeelte van de omheining zijn meerdere Engelse poorten geplaatst met afmetingen van 210- en 300 cm. Genoeg ruimte om zelfs met een kleine trekker op het veld te kunnen komen. De Cord afrastering is toegankelijk via meerdere gegalvaniseerde poorten van 1,4 tot 2 meter breed. 

Tevens hebben we een robuuste longeercirkel geplaatst. De palen van Noord Europees grenen zijn fijn bezaagd en verduurzaamd met creosootolie. De palen van 250 cm lang zijn om de 2 meter geplaatst en hierop zijn vijf hoefslagplanken bevestigd. Hierdoor ontstaat een krachtig geheel met een gesloten gedeelte van 1 meter hoog. Deze cirkel is afgewerkt met 1 ligger op een hoogte van c.a. 150 cm. De cirkel is te betreden via de Engelse poort van 240 cm breed.

Longeercirkel, gestapelde hoefslagplanken geheel dicht, 1 ligger
Longeercirkel, gestapelde hoefslagplanken geheel dicht, 1 ligger
Doorsteek omheining, ronde palen, drie liggers, creosootolie, gecreosoteerd
Doorsteek omheining, ronde palen, drie liggers, creosootolie, gecreosoteerd
Sluiten
Omheining Square Diamond 3 liggers creosootolie

Project Privilege S.F.Q.

Turnhout, BE
Sluiten

Project Privilege S.F.Q.

Turnhout, BE

In Turnhout hebben we een geweldig project van ruim 7000 strekkende meter mogen uitvoeren bij Privilege Arabian.

Om de weides en pistes te omheinen is gekozen voor de Square Diamond, verduurzaamd met creosootolie. 
Deze omheining bestaat uit vierkante palen van rood Noors grenen, 11x11x245 cm met drie ovale liggers. De palen zijn kwartiers gezaagd waardoor ze niet tot nauwelijks scheuren. De palen zijn gefreesd en afgewerkt met een diamantkop. De afstand tussen de palen is 2,5 meter waardoor een stevig geheel is ontstaan.

De omheining is afgewerkt met drie schrikdraden, op elke ligger heen. Dit voorkomt bijten en schuren van de paarden zodat het hekwerk in optimale staat blijft voor een duurzaam resultaat.

De weides zijn te bereiken via verschillende Engelse poorten van 3 meter, groot genoeg om met een maaier of tractor op het land te komen. Naast de Engelse poorten hebben wij bij Privilege voor het eerst onze zwart gepoedercoate poorten mogen plaatsen, een primeur! Deze poorten hebben de luxe uitstraling die perfect bij Privilege S.F.Q. past.

Naast de houten omheiningen hebben wij Privilege mogen voorzien van een Cord afrastering en meerdere schuilhokken.

Paardenomheining
Schuilhokken
Plaatsing omheining Chevaldo Omheiningen creosootolie
Zwarte gepoedecoate poort Chevaldo
Sluiten
Doorsteek omheining, vierkante palen, drie liggers, Tanalith-E

Project Doorn

Doorn, NL
Sluiten

Project Doorn

Doorn, NL

In Doorn hebben wij een fantastisch project mogen uitvoeren.

Voor het omheinen van de weide en paardenbak is gekozen voor de Square Diamond verduurzaamd met Tanatlith-E. De palen met de afmeting 11x11x245 cm zijn gefreesd, kwartiers gezaagd en afgewerkt met een diamantkop. De afstand tussen de palen is 2,5 meter, wat zorgt voor een stevige omheining.

Er is gebruik gemaakt van enkele en dubbele Engelse poorten waardoor ruime doorgangen zijn ontstaan van 3 en 4,8 meter.

De weideomheining en de poorten zijn voorzien van schrikdraad, om schuren en bijten van de dieren tegen te gaan. Tevens is een gedeelte van deze omheining is afgewerkt met gegalvaniseerde stalen draden door de paal, welke zijn opgespannen met spanners. Met deze optie is het binnen houden van kleinere dieren mogelijk, zonder gaas te hoeven monteren op de omheining.

De paardenbak is afgewerkt met een hoefslagplank, om het zand binnen de bak te houden en beschadigingen tijdens het slepen tegen te gaan. Deze kantopsluiting creëert een scheiding tussen de grond en het zand van de bak.

Er is hier gebruikt gemaakt om een tussenomheining te maken met een Cord afrastering. Een mooie en spaarzame combinatie met de houten omheining.

Doorsteek omheining, vierkante palen, drie liggers, Tanalith-E
Doorsteek omheining, vierkante palen, drie liggers, Tanalith-E
Doorsteek omheining, vierkante palen, drie liggers, Tanalith-E
Doorsteek omheining, vierkante palen, drie liggers, Tanalith-E
Sluiten

@chevaldo_omheiningen